Bodywork Shampoo Conditioner - Vahashampoo

Varastossa

0,01 €

Auton ulkoinen puhdistus alkaa aina kunnollisella ja perusteellisella autonpesulla. Bodywork Shampoo Conditioner on vahaa sisältävä, erittäin riittoisa ja hoitava shampoo, joka poistaa maantielian ja pidentää aikaisemman vahauksen kestoa. Se on pH-arvoltaan neutraali.

Bodywork Shampoo Conditioner on täynnä aktiivisia ainesosia, jotka puhdistavat auton poistamatta aiemmin käytettyä kiilloketta tai vahaa. Shampoota voidaan käyttää sekä lämpimän että kylmän veden kanssa. Lisää vain kaksi korkillista 10 litran ämpärilliseen vettä.

Bodywork Shampoo Conditioner muodostaa käytettäessä vettä hylkivän kalvon. Kun huuhtelet shampoon pois, kalvo jää pintaan saaden veden liukumaan pois pinnalta ja auttaa sinua kuivaamaan autosi nopeammin.

Viimeistele pesu kuivaamalla Hi-Tech Microfibre Drying Towel -kuivausliinalla tai käyttämällä Aqua Wax -kiiltovahaa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ammattilaisvinkki: Älä pese autoa suorassa auringonpaisteessa. Shampoo voi tällöin kuivua pinnalle ja sinulla tulee kiire saada työ tehdyksi.

Ota yhteyttä